Sedació en odontologia

Sedació en odontologia

Sedació en odontologia

La sedació en odontologia, fa referència a la sedació que realitza un anestesista a la nostre clínica, per aquelles persones que presenten ansietat o por a la tècnica dental a realitzar, molt freqüentment en casos de cirurgies. La sedació es per tan ideal per aquells pacients amb fòbia al dentista, o be ansietat.

El nostre anestesista, mitjançant una sèrie de fàrmacs (depenen del pacient i situació), via endovenosa, aconsegueix deixar al pacient en un estat molt semblant al de somiar, de manera que el pacient no sent res.

Existeixen diferents tipus i graus de sedació dental, aquesta serà valorada per nosaltres, i serà el nostre anestesista qui decidirà quina tècnica utilitzarem.
Els candidats per a la sedació son aquells pacients amb por o fòbia a les agulles, pacients amb ansietat, tractaments llargs, o be pacients que no vulguin sentir res o be realitzar-se tot el tractament en una sola visita.

Alguns pacients (inclús els nens) tenen una por natural al dentista, i d’altres han tingut una experiència traumàtica en el passat creant-li una sèrie de traumes.
Sigui quina sigui la seva situació informis a la nostre clínica.