Invisaling

Invisaling

Invisalign

La ortodòncia Clear Aligner® és la manera pràcticament invisible d’alinear les dents. Clear Aligner ® tracta un gran número de problemes ortodòntics, incloent dents torçades, apinyades o separades. A més a més, al ser transparent, extraïble i còmode no afectarà a la teva vida.
Consisteix en un sistema seqüencial de fèrules transparents que van corregint les malposicions dentàries progressivament.

Els tractaments d’ortodòncia són dolorosos?

Les forces aplicades per moure les dents són molt suaus, cosa que fa que després dels primers dies no noteu res d’especial
Podré dur una vida normal?
No canviarà la vostra forma de parlar i es pot fer vida normal, tan sols cal acostumar-se a portar els aparells, però en general podem dir que no us afectarà a la vostre vida normal.

Els resultats son estables?

Tots els tractaments requereixen un manteniment adequat. Amb ajuda dels retenidors, els resultats obtinguts seran estables de per vida.

A quina edat es pot iniciar el tractament?

Es difícil establir una edat, però si tenim en compte que els nenes entre els 6 y els 12 anys estan en un període de canvi, es recomanable una avaluació clínica i radiològica al voltant dels 7 anys per començar a observar i controlar el correcte creixement dentofacial. De manera que es aconsellable acudi als controls al partir dels 6 anys d’edat per detectar possibles maloclusions.