Fotorejuveniment

Fotorejuveniment

Fotorejuveniment

El fotorejuveniment facial és un modern sistema de tractament facial que emet un feix de llum similar al del làser però molt més versátil, ja que pot modificar-se segons el tipus de problema a tractar.
El fotorejuveneciment amb IPL es pot realitzar en una mateixa sessió tota la cara, d’aquesta forma s’aconsegueix un resultat més uniforme i un aspecte més fresc i juvenil.

Resultats i millores de la pell amb el tractament:

• Estimula la formació de colàgen.
• Redueix les línees d´expresió i les arrugues.
• Elimina les venes facials.
• Redueix els porus dilatats.
• Reafirma el to de la pell.

El tractament facial amb IPL és un tractament ràpid, indolor i poc invasiu. També és important esmentar que no existeixen efectes secundaris ni deixa marques o
cicatrius, una vegada realitzada la sessió. La major reacció que es presenta és una sensació de calor i en alguns casos, un lleuger envermillent de la pell que desapareix en un parell d’hores després de la sessió.
Son necessaries unes 5 sessions i uns 30 o 60 minuts per sessió. Els resultats són progressius, no obstant això després de la primera sessió, el cutis llueix més ters i suau. A mesura que vagi avançant el tractament, es percebrà un descens de arrugues, líneas d’expressió i de la grandària dels porus, També es veurà una decoloració de les taquesprogressiva. En cada sessió es regenera entre un 12% i un 20% de la pell. L’aspecte de la pell continua millorant fins i tot 3 mesos després de finalitzar el tractament.