Fotorejuveniment

El fotorejuveniment facial és un modern sistema de tractament facial que emet un feix de llum similar al del làser però molt més versátil, ja que pot modificar-se segons el tipus de problema a tractar.
El fotorejuveneciment amb IPL es pot realitzar en una mateixa sessió tota la cara, d’aquesta forma s’aconsegueix un resultat més uniforme i un aspecte més fresc i juvenil.

Resultats i millores de la pell amb el tractament:

• Estimula la formació de colàgen.
• Redueix les línees d´expresió i les arrugues.
• Elimina les venes facials.
• Redueix els porus dilatats.
• Reafirma el to de la pell.

El tractament facial amb IPL és un tractament ràpid, indolor i poc invasiu. També és important esmentar que no existeixen efectes secundaris ni deixa marques o
cicatrius, una vegada realitzada la sessió. La major reacció que es presenta és una sensació de calor i en alguns casos, un lleuger envermillent de la pell que desapareix en un parell d’hores després de la sessió.
Son necessaries unes 5 sessions i uns 30 o 60 minuts per sessió. Els resultats són progressius, no obstant això després de la primera sessió, el cutis llueix més ters i suau. A mesura que vagi avançant el tractament, es percebrà un descens de arrugues, líneas d’expressió i de la grandària dels porus, També es veurà una decoloració de les taquesprogressiva. En cada sessió es regenera entre un 12% i un 20% de la pell. L’aspecte de la pell continua millorant fins i tot 3 mesos després de finalitzar el tractament.